Poikkeusolojen vaikutus Muisku ’20 -kesäleiriin

Maailmassa eletään nyt poikkeuksellisia aikoja. Koronatilanne vaikuttaa niin arkielämään kuin myös partiotapahtumiin. Vallitsevien olosuhteiden pakosta partion lähitapaamisia on jouduttu perumaan kevään aikana. Tilanteella on ollut myös vaikutuksia Muiskun leiriorganisaation työskentelyyn. Onneksi etäyhteydet toimivat, ja leirin suunnittelu ja valmistelut ovat edenneet toivotulla tavalla.

Uskomme vahvasti, että loppukesästä järjestettävät tapahtumat voidaan pitää suunnitellulla tavalla. Muiskuun on useampi kuukausi, joten tilanne ehtinee helpottua siihen mennessä. Seuraamme kuitenkin viranomaisten tiedotteita ja THL:n suosituksia aktiivisesti.

Lopullinen leirin kohtalo tullaan päättämään huhtikuun lopulla, jolloin Suomen Partiolaiset linjaavat kaikkien kesän tapahtumien järjestämisestä. Leirimaksun laskutuksen ajankohtaa on myös siirretty, eikä sitä aloiteta ennen huhtikuun päätöstä.

Mikäli kuitenkin leiri jouduttaisiin perumaan, pyritään se järjestämään mahdollisuuksien mukaan myöhempänä ajankohtana.

Huhtikuun ajan leirin suunnittelu ja valmistelut jatkuvat normaalisti.

Tilanteesta tullaan tiedottamaan suoraan leiriläisille ja huoltajille sähköpostitse sekä lisäksi Muiskun nettisivuilla ja somekanavissa.

Instagram: muisku20
Facebook: Muisku ’20

Lisätietoja antaa
Melina Hiltunen
melina.hiltunen@partio.fi
Leirinjohtaja