Turvallinen Muisku

Olemme aloittaneet suunnittelemaan ensikesän kesäleiriä ja halusimmekin nyt kertoa hieman suunnitelmistamme pitää leiri turvallisena! Tarkoituksemme on luoda mahdollisimman turvallinen leiri poikkeusolot huomioon ottaen. Lisäämme leirin käsienpesumahdollisuuksia ja leirillä tulee olemaan myös runsaasti käsidesiä tarjolla. Pidämme leirillä huolta jokaisen leiriläisen hygieniasta. Leirillä otetaan huomioon turvavälit ja pyritään vähentämään leirilippukuntien välisiä kontakteja. Konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että jokainen leirilippukunta kulkee ohjelmissa keskenään, kuitenkin niin että jokaisen on mahdollista käydä oman ikäkauden ohjelmassa. Ohjelmien välissä paikat desinfioidaan, jotta ne ovat seuraavalle käyttäjälle turvalliset.

Jos kuitenkin leirillä tapahtuu sairastuminen, järjestetään henkilölle oma WC-tila ja majoittuminen erillään muusta leiristä siksi aikaa, että henkilölle saadaan kuljetus pois leiristä. Näin mahdollistamme ettei tartunta pääse leviämään koko leiriin.

Lippukunnat ovat aloittaneet leirille ilmoittautumisen marraskuun 8. päivä. Leiriläiseksi voi ilmoittautua helmikuussa 2021 ja ilmoittautumisesta tulee lisätietoa lähempänä.

Nähdään Muiskulla!
Terveisin Muiskun tekijät