Tietoa Muiskun järjestämismuodosta

Pidimme lippukunnan edustajille kaksi tiedotustilaisuutta Muisku20 leirin järjestämisestä. Kiitos kaikille osallistuneille ajatuksistanne! Olemme niiden perusteella päättäneet tehdä todella isoja muutoksia leirijärjestelyihin.

Leirin uudet tavoitteet

Olemme tarkastelleet ja päivittäneet Muisku20 leirin tavoitteet tähän hetkeen. Kolmen sijasta niitä on nyt kaksi:

  • Turvallinen leiri kaikille
  • Uudenlainen elämys

Uudenlainen leirielämys

Olemme staabin kanssa päättäneet järjestää leirin, jonkalaista Vantaalla ei ole ennen nähty. Muisku20 järjestetään vahvasti leirilippukunnan voimin. Kuten aikaisemminkin ilmoitimme, liikkuminen leirilippukunnan ulkopuolella on todella rajoitettua. Leirin toiminnot tullaan suunnittelemaan niin, että suurin osa toiminnoista on leirilippukunnassa. Jotta leirilippukunnassa olisi mahdollisimman paljon johtajia, pyrimme keskittämään muut leiripestit muutamille henkilöille.
Yksi isoimmista muutoksista tulee olemaan leiriaika. Muisku20 tullaan järjestämään kahdessa osassa. Alkuperäiset seitsemän leirilippukuntaa muodostetaan suurin piirtein samalla tavalla kuin aiemmin ja jaetaan kahteen ryhmään. Kummankin ryhmän leiriosa kestää neljä päivää, kolme yötä. Tämä järjestely takaa kaikille leiriläisille turvallisemman leirin. Näin leirillä tulisi olemaan kerrallaan noin 300 leiriläistä. Kumpikin osa on identtiset toistensa kanssa.

Uudet leiriajat ovat:

  • 27.-30.7. Rekolan Metsäveikot ja -siskot, Aviapartio, Vantaan Metsänkävijät, Koskenhaltiat (3 leirilippukuntaa)
  • 31.7.-3.8. Tikkurilan siniset, Timanttipartio, Sotungin tuliketut, Tavastit, Erämetsot, Jokihiset, Korson Honkapartio, Kartanopartio, Kaivokselan Delfiinit, Pyhän Laurin Ritarit (4 leirilippukuntaa)

Varmasti tämä herättää paljon ajatuksia jokaisessa lippukunnassa. Kuulemme niitä mielellämme!
Voitte olla yhteydessä minuun sähköpostitse tai puhelimitse.

Terveisin,
Melina Hiltunen
Muisku20 leirinjohtaja
Melina.hiltunen@partio.fi