Muisku ’20 kesäleiri perutaan

Vantaan partiolaisten Muisku ’20 -kesäleiri on peruttu. Muisku ’20 oli tarkoitus järjestää Palotaruksen leirikeskuksessa, Padasjoella 27.7.-30.7.2021 ja 31.7.- 3.8.2021. Tapahtumaan oli ilmoittautunut yli 450 partiolaista Vantaalta. Syy leirin perumiseen on edelleen epäselvä koronatilanne sekä tekijäpula. Tilanne harmittaa meitä kaikkia, mutta päätös on tässä tilanteessa ainoa mahdollinen.

Päätöksen leiritoimikunta teki yhdessä Partiokannuksen hallituksen kanssa.

Peruutusehdoissa mainittiin 10 euron palvelumaksusta. Partiokannus on kuitenkin päättänyt olla perimättä palvelumaksua. Peruminen ei vaadi toimenpiteitä ilmoittautuneilta, eikä leiriä laskuteta osallistujilta.

Haluamme kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana suunnittelemassa tai tukemassa Muiskua sekä kaikkia ilmoittautuneita leiriläisiä.

Leirinjohtaja
Melina Hiltunen
Melina.hiltunen@partio.fi