Muisku ’20 -kesäleiri järjestetään kesällä 2021

Maailmassa eletään nyt poikkeuksellisia aikoja. Koronatilanne vaikuttaa niin arkielämään kuin myös partiotapahtumiin. Valitettavasti leirit oli tältä kesältä peruttu, mutta Muisku´20 järjestetään kesällä 2021.

Muisku ’20 kesäleiri perutaan kesältä 2020

Vantaan partiolaisten Muisku ’20 -kesäleiri on peruttu. Syy leirin perumiseen on koronavirusepidemian aiheuttama riski osallistujien ja tekijöiden terveydelle ja turvallisuudelle.

Poikkeusolojen vaikutus Muisku ’20 -kesäleiriin

Maailmassa eletään nyt poikkeuksellisia aikoja. Koronatilanne vaikuttaa niin arkielämään kuin myös partiotapahtumiin. Vallitsevien olosuhteiden pakosta partion lähitapaamisia on jouduttu perumaan kevään aikana. Tilanteella on ollut myös vaikutuksia Muiskun leiriorganisaation työskentelyyn. Onneksi etäyhteydet toimivat, ja leirin suunnittelu ja valmistelut ovat edenneet toivotulla tavalla.

Muisku ja koronaviruksen vaikutukset

Tämän hetkisen tiedon mukaan Muisku voidaan järjestää normaalisti. Seuraamme kuitenkin THL:n ohjeistuksia, ja reagoimme niihin tarvittaessa tilanteen muuttuessa.

Ilmoittautuminen alkaa

Muiskuvuosi on lähtenyt tohinalla käyntiin, ja leirin osallistujailmoittautuminen alkaa tuota pikaa. Leirin ilmoittautuminen on auki 1.2.-17.3. Varmista paikkasi vuoden huikeimmalla leirillä ja ilmoittaudu mukaan! Lisätietoja ilmoittautumisesta löydät täältä.

Tulisitko sinä tekemään Muiskua?

Muiskun yksi tavoitteista on olla helppo paikka tulla ja tehdä. Olemme räätälöineet pestejä sopiviksi ja lisätty pestiläisten ja aikuisten hyvinvointia parantavia palveluja. Kuitenkin mennään leirille pitämään hauskaa, eikö vain? Käy tsekkaamassa Avoimet pestit -osio ja nappaa itsellesi #unelmienleiripesti