Pestivartio

Jokaisella johtajaikäisellä eli samoajalla, vaeltajalla ja aikuisella on leirillä pesti leiristaabissa, leirilippukunnassa tai pestivartiossa.

Pestivartiolaisena pääset kurkistamaan leirin kulissien taakse. Miten leiriarki pyörii ja kaikki saadaan toimimaan? Pestivartiolaisena pääset kokeilemaan erilaisia hommia ja osallistut tärkeisiin tehtäviin leirin arjessa. Pestivartiot ovat 3-4 hlö:n kokoisia ja tehtävät voivat vaihdella päivittäin.

Voit myös vaikuttaa siihen, millaisia hommia pääset kokeilemaan. Ilmoittautumisajan päätyttyä käymme läpi kaikki leirille ilmoittautuneet johtajaikäiset ja lähetämme pestittömille pestivartiokyselyn. Kyselemme siinä, mitkä asiat sinua kiinnostavat eniten ja kenen kaverin kanssa haluaisit olla samassa pestivartiossa. Voit myös vaikuttaa työaikoihisi. Toiveiden perusteella teemme parhaamme, jotta jokaiselle pestivartiolle löytyy unelma työnkuva ja aikataulu! Samoajalle pestivartiopesti on 50% kokoaikaisesta pestistä, jotta samoajaohjelmaan osallistuminen on mahdollista.

Tervetuloa meille hommiin!

 

Pestivartioiden tukena toimivat Muiskun henkilöstömestarit:

Johanna, johanna.raita@partio.fi

Ilari, ilari.laitinen@partio.fi