Leirilippukunnille

Muiskulla arkea eletään leirilippukunnittain. Leirilippukunta koostuu yhdestä tai useammasta lippukunnasta. Leirilippukuntajako on tehty ja ilmoitettu lippukunnille. Leirilippukuntia muodostavat:

  • Vantaan Metsänkävijät
  • Aarnivalkeat + Tikkurilan Siniset
  • Erämetsot + Jokihiset + Korson Honkapartio
  • Pyhän Laurin ritarit + Kartanopartio + Kaivokselan Delfiinit + Myyrpartio
  • Rekolan Metsäsiskot + Rekolan Metsäveikot + Timanttipartio
  • Sotungin Tuliketut + Partiolippukunta Tavastit
  • Aviapartio + Koskenhaltiat

Leirilippukuntien nimet ja leirilippukunnanjohtajat päivitetään tälle sivulle kun ne ovat valittu.

Leirilippukuntajaosta huolimatta kaikki lippukuntien ilmoittamat yhteyshenkilöt saavat leiriorganisaation lähettämät leirilippukuntakirjeet, jotta viestit menisivät varmasti perille kaikkiin lippukuntiin.

Mitä leirilippukunnan tulisi tietää? Kuka vastaa kysymyksiin?

Yleisimpiin kysymyksiin löydät vastauksen Muiskun UKK-sivulta. Leirilippukuntiin lähetetyt materiaalit löydät Materiaalit-sivulta.

Lisätieto voi löytyä myös läheltä: Lähetämme joka kuukausi infoa pursuavan leirilippukuntakirjeen, joka menee lippukuntanne ilmoittamalle yhteyshenkilölle sekä leirilippukunnan johtajille, kun heidät on nimetty. Heiltä voit siis myös kysyä lisätietoa. Lähetetyt leirilippukuntakirjeet ja niiden liitteenä toimitetut materiaalit löydät Materiaalit-sivulta.

Leirille ilmoittautumista koskevissa kysymyksissä parhaiten osaa auttaa leirin työntekijä Anna Majava (anna.majava@partio.fi / 044 7481792 toimistoaikaan).

Muissa kysymyksissä voit kääntyä Yhteisöpäällikkö Oonan (oona.pentala-nikulainen@partio.fi) tai Yhteisömestarin Katrin (katri.soderqvist@partio.fi) puoleen.

Leirilippukuntapostit ja materiaalit

Kaipaako leirilippukunta materiaalia ja tukea toiminnan suunnitteluun? Muiskun väki haluaa auttaa!

Leirilippukuntapostit ja niiden mukana tulleet materiaalit löydät Materiaalit-sivulta.