Kahvila-/kanttiinikymppi

Onko Muiskulla pullat uunissa vai pakkasessa? Kanttiinikymppinä varmistat, että kaikilla pysyy suut makiana.

Keittiökymppi (2)

Tiedätkö miten leirikeittiö toimii? Osaatko ruoanlaiton salat isommassakin mittakaavassa. Jos olet sitä mieltä, että sinulla on jotain annettavaa keittiötiimiin, tule mukaan niin pääset vaikuttamaan mitä Muiskulla syödään.

Perheleirimestari

Muiskulle kaikki ovat tervetulleita, kuten myös perheen pienimmät. Nyt etsimmekin hyvää haltijakummia pitämään heidän puoliansa. Perheleirimestarina vastaat perheleiristä ja sen toiminnasta yhdessä muiden osa-alueiden kanssa.

Samoaja-/vaeltajakymppi tai -mestari

Onko mielessäsi hyviä muistoja tai uusia huippuideoita toimivasta samoaja-/vaeltajaohjelmasta? Nyt just sulla olisi mahdollisuus päästä tekemään Muiskulle mieleenpainuvaan ohjelmaa kyseisille ikäkausille!

Johtajaohjelmamestari

Tuntuuko, että sudenpentujen kanssa touhuilu ei ole sun juttusi vai omaatko salaisia kykyjä keksiä leiri arkea tasapainottavaa ohjelmaa johtajille? Jos huusit HEP! olet juuri löytänyt itsellesi sopivan pestin tulevalta leiriltä!

Laaksokymppi

Oletko aina halunnut päästä vaikuttamaan ohjelmaan? Koko ohjelmasta vastaaminen on kuitenkin tuntunut liian isolta palalta? Nyt on sinun mahdollisuutesi! Kymppinä pääset osallistumaan yhden laakson ohjelman suunnitteluun ja toteutukseen.

Leiripelikymppi

Muiskulla järjestetään perinteisen haikin sijasta 24 tunnin mittainen metsäseikkailu, jossa vartiot pääsevät haastamaan itsensä kisassa aikaa vastaan. Liittymällä pelitiimiin pääset tuomaan omat hulluimmatkin visiosi todeksi leiripelin maailmassa!

Laaksomestari(t)

Oletko aina halunnut päästä itse vaikuttamaan leirillä olevaan ohjelmaan? Vai oletko joskus päässyt ja pidit siitä? Tule tekemään Vantaan leirin ohjelmasta paras!